Medewerker klantcontact centrum (24-40 uur)

Podotherapie Hermanns is per direct op zoek naar een medewerker klantcontactcentrum voor onze hoofdlocatie in Grubbenvorst.

Jij zorgt voor het aannemen en verwerken van het telefoonverkeer van al onze vestigingen door heel Nederland (inmiddels 160). Hierbij kun je denken aan het inplannen van afspraken voor cliënten of het annuleren van een afspraak. Naast deze kerntaken vervul je ook licht administratieve werkzaamheden zoals:

  • Post- en e-mailbeheer
  • Inscannen en opbergen van documenten
  • Klaarmaken pakketten t.b.v. nieuwe  locaties
  • Overige voor de hand liggende werkzaamheden

Wie zijn wij?
Bij Podotherapie Hermanns zorgen wij ervoor dat mensen van jong en oud weer zorgeloos kunnen bewegen. Daar zijn wij goed in – sinds de start in 2002 zijn mij namelijk gegroeid naar 80 medewerkers op meer dan 160 locaties door heel Nederland. Een informele sfeer, korte lijntjes met collega’s en leidinggevenden, evenals goede coaching kenmerken onze bedrijfscultuur. En niet te vergeten de uitstapjes zoals een zomerbarbecue, personeelsfeest, kerstborrel etc.

Enthousiast?

Stuur je CV en motivatie naar: personeelszaken@depodo.nl en wie weet kom je dan binnenkort langs voor een kopje koffie of thee. Voor meer info bel naar ons hoofdkantoor: 085-0530033. Je kunt tot 17 mei 2021 je sollicitatie insturen. Vanaf deze datum gaan wij selecteren en zullen wij een reactie terug sturen.