Vacature podotherapeut West-Brabant

Podotherapie Hermanns heeft meerdere vacatures open staan, waaronder enkele vacatures voor podotherapeuten voor de regio West-Brabant. De vacature podotherapeut West-Brabant kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld, per direct of over enkele maanden. Ben je afgestudeerd of studeer je binnenkort af? Lees dan verder!

Wij zijn een jong en enthousiast familiebedrijf en werken in een informele sfeer. We zijn er ten slotte om cliënten te helpen en niet de hele dag met regeltjes bezig te zijn. Zo zorgen we ervoor dat je bezig kan zijn met de dingen die belangrijk zijn voor jou! En of dat dit nou een goede balans is tussen werk en privé door ook parttime dienstverbanden aan te bieden of doordat je zelf je pauzes mag inplannen? Of misschien wil jij je juist ontplooien door verder te specialiseren in Diabetes, Sport, Kinderen of orthopedische schoenen? Of behoort een leidinggevende baan tot je ambities? Oftewel voor ieder wat wils.

In 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in podotherapie met locaties in Limburg, Brabant Zeeland, Zuid-Holland. Noord-Holland, Utrecht, Overijssel en Gelderland. We staan bekend om onze technologische vooruitgang. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen podotherapie-software ontwikkeld waardoor we minder administratieve handelingen hoeven te verrichten en dus meer tijd aan onze cliënten kunnen besteden. Ook maken wij tegenwoordig 3D geprinte zolen met nog maar 3% afval t.o.v. de conventionele manieren.

Wat kun je van de vacature podotherapie verwachten?

Het liefst geven we in een gesprekje aan wat je allemaal van ons verwachten kunt. Een tipje van de sluier van de vacature podotherapie;

  • Startsalaris vanaf €2.575 (o.b.v. 40u/wk)
  • Pensioen
  • Auto van de zaak
  • Een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Je zult werken met de nieuwste technieken en behandelmogelijkheden

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in multidisciplinaire locaties, ziekenhuizen, medische centra en/of bij grote fysio-praktijken.
Buiten de vacature podotherapeut West-Brabant, zijn we momenteel ook op zoek naar podotherapeuten in de regio’s;

Mocht jouw regio hier niet bij staan, dan neem evengoed gerust contact met ons op. We kijken graag samen wat de mogelijkheden zijn.

Enthousiast?

Stuur je CV en motivatie o.v.v. ‘vacature podotherapeut’ naar: personeelszaken@depodo.nl en kom binnenkort voor een kopje koffie of thee. Of bel naar ons hoofdkantoor voor meer info: 085 053 00 33

www.podotherapiehermanns.nl

vacature podotherapeut limburg
Vacature Podotherapie Limburg