over ons

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met vestigingen in Midden en Zuid Nederland. Podotherapie Hermanns is in 2002 opgericht door Yvonne Hermanns op de locaties in Horst en Grubbenvorst. Als één van de eersten startte zij haar praktijken inpandig in huisartsenpraktijken. In 2007 voegde Yvonnes broer Ralph zich aan de onderneming toe en heeft het bedrijf een vogelvlucht genomen.
In 2002 werd nog vaak gevraagd wat podotherapie nu eigenlijk betekende. Met een sterke lobby vanuit de vereniging, maar zeker ook dankzij de goede resultaten die door de afzonderlijke podotherapeuten bereikt wordt, weten de meeste mensen ondertussen ook wel echt wat podotherapie inhoudt.

We hebben een jong/enthousiast team met continue oog voor vernieuwing en innovatie. Dit zijn (sport)podotherapeuten, podotherapeuten met specialisatie in diabetes, zolentechnici, administratief personeel etc. Al onze podotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). In combinatie met ons praktijkkeurmerk staat dit garant voor onze kwaliteit. We investeren voortdurend in nieuwe technieken en behandelmethodes (bv. videoconsulten, 3D-geprinte zolen en 3D-scans), maar ook in communicatiemiddelen.

Missie

Het is onze missie om landelijk totale voetzorg te leveren waarbij we ons dichtbij onze cliënten willen vestigingen zodat we voor iedereen bereikbaar worden (korte wachttijden en vakkundige hulp). Door het leveren van deze totale voetzorg en nauwe samenwerking met (para)medici, streven we ernaar om al onze cliënten zorgeloos te laten bewegen.
Om de totale voetzorg ook daadwerkelijk te kunnen leveren, hebben we uiteraard onze locaties goed verspreid over ons verzorgingsgebied. Van tijd tot tijd zien wij nieuwe kansen en dat resulteert dan ook in onderstaande vestigingen.

Locaties Podotherapie Hermanns

Kom werken in een jonge en gezellige groep!

Ieder jaar zijn er keigave bedrijfsuitjes. Samen een escape-room puzzel oplossen en daarna aanschuiven aan het buffet, waarna de die-hards vervolgens door gaan tot in de kleine uurtjes… Sommige directieleden hebben best aardige karaoke-skills, zo ging het op de daaropvolgende maandag door de wandelgangen.

Wanneer je kiest om intern onze opleiding tot het aanmeten van OSB-schoenen te volgen dan mag je zelfs mee op reis naar Portugal en brengen we met een groep een bezoek aan één van onze toeleveranciers. En aan de plaatselijke kroegen.

Sinds dit jaar hebben we ook een heuse interland op de kaart gezet. Met een score van 11 tegen 5 was België dit jaar veel sterker dan Nederland. Heb jij de skills om de score te wijzigen? Dan moet je sowieso solliciteren.

Ontwikkel jezelf

Wanneer je voor ons gaat werken als podotherapeut, dan mag je er ook vanuit gaan dat je bij Podotherapie Hermanns voortdurend jezelf kunt blijven ontwikkelen. Er zijn verschillende interne opleidingsmogelijkheden en ook is er ruimte voor specialisatie in bijvoorbeeld sportpodotherapie, kinderpodotherapie en diabetespodotherapie. Wanneer je zelf kansen signaleert of denkt dat iets anders kan of beter moet – bij ons wordt hier serieus naar geluisterd. Jouw vraag of mening wordt een agendapuntje wat vervolgens in de eerstvolgende vergadering besproken wordt.

Nieuw hoofdkantoor

In de loop der jaren zijn we steeds meer gegroeid – waarbij er ook steeds meer ondersteunend personeel is bijgekomen. Telefonistes, financiële medewerkers, HR, ICT en productie – het gebouw waar we in zaten leek met de maand kleiner te worden. Inmiddels zitten we in ons nieuwe hoofdkantoor in Grubbenvorst; de plaats waar alles ooit begonnen is.

Al 7 jaar op rij het snelst groeiende bedrijf…

In 2019 behaalde Podotherapie Hermanns voor de 7e maal op rij de FD Gazelle Award in de categorie voor middelgrote bedrijven. Deze prijs wordt door het Financieele Dagblad uitgegeven aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Kom jij met ons meegroeien?