over ons

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met vestigingen in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en in Zeeland. Podotherapie Hermanns is in 2002 opgestart door Yvonne Hermanns op de locaties in Horst en Grubbenvorst. In 2007 voegde Yvonnes broer Ralph zich aan de onderneming toe en heeft het bedrijf een vogelvlucht genomen.

Tegenwoordig bestaat ons team uit ruim 80 medewerkers. Dit zijn (sport)-podotherapeuten, podotherapeuten met specialisatie in diabetes, zolentechnici en administratief personeel. Al onze podotherapeuten zijn aangesloten bij de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in de nieuwste technieken en behandelmethodes (3D-scan, drukmeetplaat). Daarbij werken we intensief samen met andere disciplines (zoals o.a. fysiotherapeuten en manueel therapeuten).

Waar wil jij gaan werken als podotherapeut?

In 2019 zijn we van 88 praktijklocaties gegroeid naar 114 praktijken, waarbij we voornamelijk in Zuid- en Noord-Holland zijn begonnen met nieuwe locaties. In de toekomst willen we graag steeds verder naar het noorden groeien. Ook gaan we in 2020 beginnen met onze eerste Belgische praktijklocatie voor podotherapie.

Kom werken in een jonge en gezellige groep!

Ieder jaar zijn er keigave bedrijfsuitjes. Samen een escape-room puzzel oplossen en daarna aanschuiven aan het buffet, waarna de die-hards vervolgens door gaan tot in de kleine uurtjes… Sommige directieleden hebben best aardige karaoke-skills, zo ging het op de daaropvolgende maandag door de wandelgangen.

Wanneer je kiest om intern onze opleiding tot het aanmeten van OSB-schoenen te volgen dan mag je zelfs mee op reis naar Portugal en brengen we met een groep een bezoek aan één van onze toeleveranciers. En aan de plaatselijke kroegen.

Ontwikkel jezelf

Wanneer je voor ons gaat werken als podotherapeut, dan mag je er ook vanuit gaan dat je bij Podotherapie Hermanns voortdurend jezelf kunt blijven ontwikkelen. Er zijn verschillende interne opleidingsmogelijkheden en ook is er ruimte voor specialisatie in bijvoorbeeld sportpodotherapie, kinderpodotherapie en diabetespodotherapie. Wanneer je zelf kansen signaleert of denkt dat iets anders kan of beter moet – bij ons wordt hier serieus naar geluisterd. Jouw vraag of mening wordt een agendapuntje wat vervolgens in de eerstvolgende vergadering besproken wordt.

Nieuw hoofdkantoor

In de loop der jaren zijn we steeds meer gegroeid – waarbij er ook steeds meer ondersteunend personeel is bijgekomen. Telefonistes, financiële medewerkers, H&R, marketing & communicatie, ICT – het gebouw waar we in zaten leek met de maand kleiner te worden! Inmiddels is het ook officieel: we gaan verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor! In Grubbenvorst, waar het ooit allemaal begon, mogen we een prachtig pand betrekken waarin jij als gewaardeerd teamlid van Hermanns een mooie werkplek krijgt met leuke en jonge collega’s! Natuurlijk zorgen we ervoor dat, wanneer jij niet op ons hoofdkantoor werkt, jij een prettige werkplek krijgt in het gebouw waar je aan de slag gaat.

Al 7 jaar op rij het snelst groeiende bedrijf…

In 2019 behaalde Podotherapie Hermanns voor de 7e maal op rij de FD Gazelle Award in de categorie voor middelgrote bedrijven. Deze prijs wordt door het Financieele Dagblad uitgegeven aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Kom jij met ons meegroeien?